Membrii Diviziei
Despre membrii Masters....
Show-urile Masters of Flames se adresează evenimentelor private (evenimente sociale, nunți, botezuri, aniversări, petreceri private, petreceri de firmă…), cât și celor publice (zilele orașului/comunei…, festivaluri, concerte, manifestări cu tematică, lansări de brand-uri, concursuri sportive, festivaluri agricole, evenimente umanitare…).
În funcție de numărul invitaților, membrii ACEEA pot găti între 200 și 40.000 de porții de mâncare la un singur eveniment. Bucătăriile mobile pot fi adaptate la orice formă de relief și la orice condiții meteo, în dotare există inclusiv corturi, mese cu scaune, decoruri cu tematică (tradițional, militar, modern…).
În cadrul Diviziei Culinare Masters of Flames sunt activi o serie importantă de bucătari de pe întreg teritoriul României, care dețin următoarele caracteristici: viteză de lucru ridicată, cunoscători ai tradițiilor culinare românești și ai bucătăriei arhaice, cunoscători ai tehnicilor de gătit outdoor, participanți și medaliați la concursuri internaționale de gastronomie.
|
Chef Radu Zărnescu Președinte Euro-Toques România. Fondator al ACEEA 2007. Fondator al Diviziei Culinare Masters of Flames. Membru al Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. Locul III mondial în pregătirea cărnii de vită câștigat în Japonia 2019. Jurat în competiții culinare internaționale. |
|
Dr. Iulia Drăguț Președintele Asociației Culturale Euro Est Alternativ. Fondator al ACEEA 2007. Fondator al Diviziei Culinare Masters of Flames. Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret, saloane, târguri, expoziții. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Jurat în competiții culinare internaționale. Membru al Comitetului Mondial pentru Conservarea Patrimoniului Culinar din cadrul Worldchefs. |
|
Executive Chef Adrian Lucian Șipoteanu Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale.
|
|
Executive Chef Vasile Spînu Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Chef Tiberiu Kiss Fondator al ACEEA 2007. Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Chef Tiberiu Mocuța (R.I.P.) Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în 2018, anul în care fratele nostru a decedat... Membru al ACEEA și Worldchefs. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Chef Tiberiu Mocuța s-a implicat intens în proiectele de la Cluj-Napoca, Timișoara, Arad și Iași. Alături de Chef Tibi Kiss, Attila Molnar și Radu Zărnescu a fost unul dinte părinții proiectului Slanăfest - acțiune de promovare al produsului local. |
|
Executive Chef Gigi Fedeleș. Director regional pe Moldova în cadrul ACEEA. Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Maria Ștefan Fondator al ACEEA 2007. Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.
|
|
Ing. Dipl. Liliana Homocea Fondator al ACEEA 2007. Membru al ACEEA și Worldchefs. Director Executiv al ACEEA. Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.
|
|
Executive Chef Mihai Cândea Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Executive Chef Zoltan Mate Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Chef Attila Fulop Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Director Masters of Flames pe Transilvania. |
|
Executive Chef Marian Popovici Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Executive Chef Nicolae Niculaie Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Executive Chef Florin Cerghizan Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.
|
|
Chef Sorin Berar Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Pastry Chef Dorel Șipoș Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Pizza Chef Iulian Dumitrescu Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2014 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Chef Emoke Bereki Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale. |
|
Executive Chef Ionuț Antohi Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2013 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate. Multiplu medaliat la competiții culinare naționale. |
|
Profesor Cornelia Toma Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv.
|
|
Chef Sebastian Dan Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.
|
|
Chef Mugurel Stroie Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. |
|
Chef Cristina Adochiței Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. |
|
Chef Luigi Brambilla Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. |
|
Executive Chef Lucian Romeo Smith Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale. |
|
Master Chef Mărioara Vârtop Membru al ACEEA și Worldchefs. Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, private, corporate, campanii pentru tineret. Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale. |
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu