Echipa Veterans


Membrii Diviziei
Despre membrii Masters....

Show-urile Masters of Flames se adresează evenimentelor private (evenimente sociale, nunți, botezuri, aniversări, petreceri private, petreceri de firmă…), cât și celor publice (zilele orașului/comunei…, festivaluri, concerte, manifestări cu tematică, lansări de brand-uri, concursuri sportive, festivaluri agricole, evenimente umanitare…).

În funcție de numărul invitaților, membrii ACEEA pot găti între 200 și 40.000 de porții de mâncare la un singur eveniment. Bucătăriile mobile pot fi adaptate la orice formă de relief și la orice condiții meteo, în dotare există inclusiv corturi, mese cu scaune, decoruri cu tematică (tradițional, militar, modern…).

În cadrul Diviziei Culinare Masters of Flames sunt activi o serie importantă de bucătari de pe întreg teritoriul României, care dețin următoarele caracteristici: viteză de lucru ridicată, cunoscători ai tradițiilor culinare românești și ai bucătăriei arhaice, cunoscători ai tehnicilor de gătit outdoor, participanți și medaliați la concursuri internaționale de gastronomie. 

Chef Radu Zărnescu
Președinte Euro-Toques România.
Fondator al ACEEA 2007.
 Fondator al Diviziei Culinare Masters of Flames.
Membru al Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent.
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.
Locul III mondial în pregătirea cărnii de vită câștigat în Japonia 2019.
Jurat în competiții culinare internaționale.

Iulia Drăguț
Dr. Iulia Drăguț
Președintele Asociației Culturale Euro Est Alternativ.
Fondator al ACEEA 2007.
 Fondator al Diviziei Culinare Masters of Flames. 
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret, saloane, târguri, expoziții. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Jurat în competiții culinare internaționale.
Membru al Comitetului Mondial pentru Conservarea Patrimoniului Culinar din cadrul Worldchefs.

ACEEA
Executive Chef Adrian Lucian Șipoteanu 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale.

ACEEA
Executive Chef Vasile Spînu 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Tiberiu Kiss
Chef Tiberiu Kiss
Fondator al ACEEA 2007.
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

master tibi mocuta
Chef Tiberiu Mocuța (R.I.P.)
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în 2018, 
anul în care fratele nostru a decedat... 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. Chef Tiberiu Mocuța s-a implicat intens în 
proiectele de la Cluj-Napoca, Timișoara, Arad și Iași. 
Alături de Chef Tibi Kiss, Attila Molnar și Radu Zărnescu a fost unul dinte părinții proiectului
Slanăfest - acțiune de promovare al produsului local. 

gigi fedeles
Executive Chef Gigi Fedeleș.
 Director regional pe Moldova în cadrul ACEEA.
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Maria Ștefan
Maria Ștefan
Fondator al ACEEA 2007. 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Liliana Homocea
Ing. Dipl. Liliana Homocea 
Fondator al ACEEA 2007.
Membru al ACEEA și Worldchefs. Director Executiv al ACEEA.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Mihai Cândea
Executive Chef Mihai Cândea 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele.  
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Zoltan Mate
Executive Chef Zoltan Mate 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Attila Fulop
Chef Attila Fulop
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Director Masters of Flames pe Transilvania.

Marian Popovici
Executive Chef Marian Popovici
   Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Nicolae Niculaie
Executive Chef Nicolae Niculaie
 Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2011 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Florin Cerghizan
Executive Chef Florin Cerghizan
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Sorin Berar
Chef Sorin Berar
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Dorel Șipoș
Pastry Chef Dorel Șipoș
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Iulian Dumitrescu
Pizza Chef Iulian Dumitrescu
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2014 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Emoke Bereki
Chef Emoke Bereki 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Multiplu medaliat la competiții culinare internaționale.

Ionuț Antohi
Executive Chef Ionuț Antohi
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2013 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate. 
Multiplu medaliat la competiții culinare naționale.

Cornelia Toma
Profesor Cornelia Toma
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 

Sebastian Dan
Chef Sebastian Dan 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Mugurel Stroie
Chef Mugurel Stroie 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Cristina Adochiței
Chef Cristina Adochiței
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Luigi Brambilla
Chef Luigi Brambilla
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2015 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 

Executive Chef Lucian Romeo Smith
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2012 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale.

Master Chef Mărioara Vârtop 
Membru al ACEEA și Worldchefs.  
Membru activ al Masters of Flames din anul 2010 și până în prezent. 
Participări în evenimente: populare, naționale, internaționale, caritabile, comerciale, 
private, corporate, campanii pentru tineret. 
Predă cursuri de specialitate. S-a implicat în proiecte de interes major: Sibiu Regiune 
Gastronomică Europeană 2019, Chefs for Humanity, Promovare Produs Local, 
Live Cooking Show, Gastrocarpatica și multe altele. 
Apariții în publicații de specialitate, emisiuni radio-tv. 
Multiplu medaliat la competiții culinare naționale și internaționale.










Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu